PLUS - 'Help jouw club en spaar' 27-09-2021

Bij supermarkt PLUS loopt nu een spaaractie waarmee je Scouting Belfeld kan steunen. Doe je mee?!

'Help jouw club en spaar' - PLUS Savelkoul Reuver

Bij supermarkt PLUS loopt t/m 13 november een spaaractie om jouw vereniging te steunen. Bij elke 10 euro aan boodschappen en geselecteerde actieproducten ontvang je sponsorpunten. Deze sponsorpunten kun je vervolgens schenken aan jouw favoriete vereniging. Die favoriete vereniging is natuurlijk SCOUTING BELFELD! Met die sponsorpunten geef je onze mooie vereniging een steuntje in de rug. Doe je mee?!

Bij PLUS Savelkoul Reuver is Scouting Belfeld aangemeld. Echter, mocht je bij andere PLUS-vestigingen boodschappen doen en sponsorpunten ontvangen, dan kan je nog steeds Scouting Belfeld steunen. Ga naar https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/zoeken en vul bij het veld 'Zoek je Club' Scouting Belfeld in. Activeer vervolgens je sponsorpunten en steun Scouting Belfeld.

Alvast bedankt namens alle vrijwilligers van Scouting Belfeld.

(zie bijvoegde flyer voor meer informatie).

Geplaatst door: Nanda