Stamm

Zo en dan de STAMM……………………….

Voor wie is dat dan? de STAMM?

De STAMM is voor leden en vrienden van Scouting Belfeld van 18 jaar en ouder. Die op een andere manier dan (alleen) leiding draaien of in een van de besturen zitten bij de vereniging betrokken willen zijn en/of blijven.
En dit doen we met een gezellige nuttigheid en een nuttige gezelligheid.

Wat doen ze dan? die STAMM?

De STAMM kan en doet vanalles voor de vereniging en voor zichzelf.
Denk hierbij aan:

• Het helpen bij het onderhoud
  • Projectjes in en om het gebouw (gereed: STAF/Instructie/STAMM-lokaal. Toekomst: Theater/kampvuurkuil?)
  • Het (mede) organiseren van (grotere)activiteiten voor de speltakken of de hele vereniging
  • Thema / spelavonden
  • Gezellig avondje, waarbij er veel gelachen wordt en er ideeen uit worden gewisseld.

En wanneer is dat dan? die STAMM?

Elke eerste vrijdag van de maand. Natuurlijk is het STAMM-lokaal het start en verzamelpunt.

Heb je al een band met Scouting Belfeld en spreekt de combinatie van nuttig en gezellig bezig zijn je aan. Kom dan eens kijken op een STAMM avond.

We hebben 33 gasten online
Toegang voor leiding en bestuur