Welkom bij Scouting Belfeld

Deze site bevat informatie over onze scoutinggroep en is bedoeld voor (nieuwe) leden van onze groep, hun ouders en overige belangstellenden. Op deze site staat o.a. informatie over de geschiedenis van scouting, de indeling van onze groep, het bestuur, de installatie, de zomerkampen, de contributie en nog veel meer.

Scouting Belfeld ontvangt mooie bijdrage van Belfeld Bruist en van de Rabobank Clubkas Campagne.

Enkele maanden geleden kregen we van Belfeld Bruist een mooie donatie overhandigd als steuntje in de rug.
Zo’n bijdrage is een mooie waardering voor onze inzet voor de Belfeldse jeugd.

Afgelopen week kregen we wederom een mooie bijdrage overhandigd, dit keer van de Rabobank Clubkas Campagne.
Leden van de Rabobank waarderen wat we doen dusdanig dat er behoorlijk wat stemmen zijn uitgebracht op Scouting Belfeld, resulterend in een leuk bedrag uit de beschikbare sponsor pot.

Dat we leuke dingen doen voor de jeugd is op de avond van de uitreiking bij de Hamar gedemonstreerd door onze Verkenner groep aangevuld met wat extra leden. Er werd een geweldige mega-katapult gebouwd waarmee ballen vele tientallen meters weggeschoten werden. Ook werd er een kampvuur en kook vuur gemaakt waarin popcorn werd gemaakt en muffins werden gebakken. Behalve de eigen leden mochten natuurlijk alle aanwezigen hier ook van genieten.
Voor deze demonstratie van onze vereniging mochten we ook nog de Creativiteitsprijs in ontvangst nemen.

Deze bijdragen maken het voor ons mogelijk om op zoek te gaan naar een poetsmachine die het schoonmaken van de vloeren in ons gebouw makkelijker maakt.
Onze jeugdleden krijgen hierdoor een schoner gebouw, en voor onze stafleden, die zich wekelijks vrijwillig inzetten voor de jeugd, wordt de schoonmaaktaak die er ook bij hoort een stuk gemakkelijker.
Belfeld Bruist en Rabobank, hartelijk dank voor deze steun aan onze vereniging.

We hebben 35 gasten online
Toegang voor leiding en bestuur