Welkom bij Scouting Belfeld

Deze site bevat informatie over onze scoutinggroep en is bedoeld voor (nieuwe) leden van onze groep, hun ouders en overige belangstellenden. Op deze site staat o.a. informatie over de geschiedenis van scouting, de indeling van onze groep, het bestuur, de installatie, de zomerkampen, de contributie en nog veel meer.

VenloStormt

Ook dit jaar zal Scouting Belfeld weer een scoutingdorp opbouwen bij Venlo Stormt. Dit jaar doen we dit niet alleen, maar worden we ondersteund door 3 andere scoutinggroepen uit de buurt (Tichlouw, Lambertus, MGR. Feron). Regio Maasven is ook aanwezig. Het wordt dus nog groter en leuker dan vorig jaar.

Kom jij ook kijken en vooral beleven?
Er zijn allemaal leuke activiteiten voor alle leeftijden.
Denk aan een kabelbaan, kampvuur met primitief koken, grote katapult, schminken, een scouting museum en nog véél meer.

Wanneer?
Zondag 14 juni vanaf 12:00 uur

Waar?
Aan de maasrand (bij Sur Meuse) in Blerick.

Meer info: http://www.venlostormt.nl/natuurstorm-scouting-en-legervoertuigen

Neem ook vriendjes en vriendinnetjes en je ouders mee, iedereen is welkom!

Tot zondag 14 juni...

We hebben 28 gasten online
Toegang voor leiding en bestuur